'Chelsea houdt United-onderhandelingen Frenkie de Jong nauwlettend in de gaten'

'Chelsea houdt United-onderhandelingen Frenkie de Jong nauwlettend in de gaten'

1 juli - 20:10
26

Naast Manchester United is een tweede opmerkelijke kandidaat geïnteresseerd in Frenkie de Jong. Chelsea FC houdt de onderhandelingen tussen The Red Devils en de middenvelder nauw in de gaten en wil toeslaan als er geen akkoord wordt bereikt. 

Dat meldt The Guardian. United en Barcelona zijn naar verluidt al akkoord over de transfersom, maar De Jong zelf is op persoonlijk vlak nog niet akkoord. Chelsea weet dat de middenvelder het liefst in de Champions League wil spelen en dat is een wens die United het komende seizoen niet kan waarmaken. Chelsea eindigde het afgelopen seizoen als derde in de Premier League en gaat wél naar het miljardenbal. 

Chelsea wacht voor nu de situatie af. De Londense club is nog steeds bezig met Raphinha van Leeds United en Raheem Sterling van Manchester City. Mocht één van die deals niet doorgaan, dan is de kans aanwezig dat The Blues willen toeslaan voordat De Jong een persoonlijk akkoord bereikt met United. Chelsea is ook steeds concreter voor Matthijs de Ligt, die van Juventus moet overkomen. De Engelse club is bereid Timo Werner of Christian Pulisic in die deal te betrekken. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.