'Ronaldo wil geen afstand van Champions League doen en wil bij United vertrekken'

'Ronaldo wil geen afstand van Champions League doen en wil bij United vertrekken'

2 juli - 18:10 Laatste update: 2 juli - 18:10
126

Cristiano Ronaldo heeft Manchester United verteld dat hij bij de club wil vertrekken. De 37-jarige Portugees heeft er te veel moeite mee dat United het komende seizoen in de Europa League speelt. 

Dat weet The Times te melden. De afgelopen weken is het geruchtencircuit ook rondom Ronaldo losgebarsten, maar de vedette wil dat United zijn vertrek zal overwegen bij een goed bod. Ronaldo werd al in verband gebracht met onder meer Chelsea en Sporting Lisbon, maar die geruchten werden snel ontkracht. Ronaldo, die topscorer aller tijden is in de Champions League, wil geen afscheid nemen van het miljardenbal en heeft zijn verzoek ingediend. 

Voor manager Erik ten Hag zal het nieuws niet goed uitkomen. United is bezig met meerdere grote transfers, maar heeft nog geen één speler officieel binnengehengeld. Tyrell Malacia zit zo goed als zeker bij de club, maar de onderhandelingen over Frenkie de Jong en Lisandro Martínez lopen nog niet zoals gepland. Ronaldo speelde 187 wedstrijden in het miljardenbal en wist daarin 141 keer te scoren. Lionel Messi staat op de tweede plaats met 126 treffers. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie