'Til moet keuze maken, maar Slot hoopt dat speler aansluit bij trainingskamp'

'Til moet keuze maken, maar Slot hoopt dat speler aansluit bij trainingskamp'

2 juli - 18:54 Laatste update: 18:56
29

Arne Slot hoopt dat Guus Til ervoor kiest nog een seizoen bij Feyenoord te blijven. Vanwege de contractregels in Rusland mag de speler van Spartak Moskou het komende seizoen elders doorbrengen, maar er is ook concurrentie vanuit België. 

Het ambitieuze Royal Antwerp wil de middenvelder namelijk aantrekken. De Nederlandse enclave (Marc Overmars en Mark van Bommel, red.) presenteerden onlangs Vincent Janssen en willen doorpakken met de volgende aanwinst. Til zou hoog op het lijstje staan van de Belgische club. De middenvelder beleefde een prima seizoen bij Feyenoord en gaf zelf ook aan het liefst in Rotterdam te blijven. Til kan die keuze nu maken, maar bij Antwerp zal het financiële plaatje er beter uitzien. 

Trainer Arne Slot wil Til er zo snel mogelijk bijhebben, weet Voetbal International. Feyenoord reist maandag af naar Oostenrijk voor een trainingskamp en de trainer hoopt tegen die tijd de middenvelder bij de selectie te hebben. Til kan het komende seizoen als transfervrij worden beschouwd en is daarom een interessante optie voor veel clubs. Onlangs werd duidelijk dat de middenvelder ook lang op het lijstje van PSV stond, maar de Eindhovense club pakt niet door. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.