'PSV slaat grote slag en troeft Feyenoord af: Til op weg naar Eindhoven'

'PSV slaat grote slag en troeft Feyenoord af: Til op weg naar Eindhoven'

2 juli - 20:50 Laatste update: 2 juli - 20:50
527

PSV gaat Guus Til toe te voegen aan de selectie. De Eindhovenaren hopen Feyenoord en Royal Antwerp FC een flinke dreun uit te delen. Beide clubs probeerden de middenvelder in te lijven, maar PSV lijkt de beste papieren te hebben, meldt De Telegraaf.

Volgens de ochtendkrant heeft Til er al een 'voortreffelijk gesprek' met Ruud van Nistelrooij op zitten en zijn Feyenoord en Antwerp kansloos. De middenvelder is hard op weg naar Eindhoven en gaat naar verluidt zijn handtekening onder een meerjarig contract zetten. PSV zou vaart willen zetten achter de deal, omdat de club op de hoogte is van de Rotterdamse en Belgische interesse.

De Telegraaf rept van een 'financieel ongelijke strijd' met Feyenoord. In Rotterdam hoopte men dat de rol van Arne Slot doorslaggevend zou zijn, maar dat is niet het geval. Til was recent bij Antwerp om te praten over een mogelijke transfer, maar hij is niet overtuigd geraakt door de plannen van de club. 

PSV heeft goede hoop dat Til maandag al aansluit, als de selectie vertrekt naar het Duitse Marienfeld voor een trainingskamp. De Eindhovenaren halen met de Oranje-international de tweede versterking op het middenveld binnen. Eerder wist PSV Xavi Simons al aan te trekken. Met de twee versterkingen en de aanwezigheid van onder meer Joey Veerman, Ibrahim Sangaré en Marco van Ginkel is het vertrek van Mario Götze opgevangen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie