'PSV geeft gas: centrumverdediger en 'droomkandidaat' Wijnaldum moeten Til volgen'

'PSV geeft gas: centrumverdediger en 'droomkandidaat' Wijnaldum moeten Til volgen'

02-07-2022 21:18
408

PSV is nog lang niet klaar op de transfermarkt, als we de berichten moeten geloven. Guus Til zal spoedig zijn handtekening zetten onder een contract bij de Eindhovenaren, al heeft de club maar één droomkandidaat voor het middenveld: Georginio Wijnaldum.

Feyenoord en Royal Antwerp FC vochten gezamenlijk om Til, maar na een goed gesprek met Ruud van Nistelrooij gaat zijn voorkeur uit naar PSV. Hoewel de nummer twee van het voorbije Eredivisie-seizoen met Xavi Simons en Til twee versterkingen voor het middenrif in huis haalt, is de club nog niet uitgewinkeld. PSV blijft namelijk andere opties onderzoeken. 'Zo is ook het halen van Georginio Wijnaldum een absolute droomwens van PSV', meldt het Eindhovens Dagblad.

Gezien de salariseisen van de Paris Saint-Germain-middenvelder is het voor PSV in dit stadium van de transfermarkt nog niet mogelijk om te onderhandelen over een rentree. 'De club zal hier vermoedelijk naar blijven kijken, ook als zich andere ontwikkelingen voordoen in deze transferzomer', klinkt het

Til wordt volgens het ED de opvolger van Ritsu Doan, die op het punt staat te tekenen bij SC Freiburg. PSV hoopt naar verluidt nog een sterke centrale verdediger aan te trekken en zet vol in op het behoud van Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré.