'Til in Eindhoven voor keuring: PSV troeft Feyenoord en Van Bommel af'

'Til in Eindhoven voor keuring: PSV troeft Feyenoord en Van Bommel af'

3 juli - 10:10 Laatste update: 10:37
463

Guus Til is bijna PSV'er. Volgens het Eindhovens Dagblad doorstond de 24-jarige middenvelder zondagochtend in alle vroegte een medische keuring.

'Betrouwbare bronnen' bevestigen dat Til in Eindhoven is. Hij werd gesignaleerd in het gebouw van TopSupport, waar PSV alle medische keuringen doet. Til wordt na Luuk de Jong, Xavi Simons, Walter Benítez, Ki-Jana Hoever (huur) en Boy Waterman de zesde zomerversterking van technisch directeur John de Jong en trainer Ruud van Nistelrooij.

In Eindhoven ligt een meerjarig contract klaar voor Til, die overkomt van Spartak Moskou. Hoe de transferconstructie er precies uit gaat zien, is nog onduidelijk. PSV kan hem definitief overnemen, maar een huurperiode behoort ook tot de mogelijkheden. Het contract van Til in Rusland loopt volgend jaar af. Spartak zou nog meerdere miljoenen vragen.

Zaterdagavond bleek dat Til na een 'voortreffelijk gesprek' met Van Nistelrooij voor PSV heeft gekozen. Hij zegde daarmee zijn oude club Feyenoord en het Royal Antwerp FC van Mark van Bommel en Marc Overmars af. PSV heeft goede hoop dat Til maandag al aansluit, als de selectie naar het Duitse Marienfeld vertrekt voor een trainingskamp.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s