Update: 'PSV betaalt Spartak kleine vier miljoen euro voor Til'

Update: 'PSV betaalt Spartak kleine vier miljoen euro voor Til'

3 juli - 16:17 Laatste update: 16:17
351

PSV gaat Guus Til niet huren, maar kopen van Spartak Moskou. De middenvelder kan voor aantrekkelijke voorwaarden worden opgehaald in Rusland.

In Russische media gaat rond dat Til minder dan vijf miljoen euro kost, maar volgens het Eindhovens Dagblad ligt de transfersom nog een stuk lager dan dat. Spartak Moskou pakt dus een fors verlies op Til, die in de zomer van 2019 voor achttien miljoen euro werd overgenomen van AZ.

De deal is al rond: Til zet op zeer korte termijn zijn handtekening onder een meerjarig contract bij PSV. Ook Feyenoord en het Belgische Royal Antwerp FC waren geïnteresseerd in Til, die aan heeft gegeven naar Eindhoven te willen verkassen.

Til wordt de zesde zomerversterking van PSV. Luuk de Jong, Walter Benítez, Boy Waterman, Xavi Simons en Ki-Jana Hoever gingen hem al voor.

Update: PSV betaalt volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International een kleine vier miljoen euro voor Guus Til. Dat bedrag is al inclusief bonussen. Het is de bedoeling dat Til voor vier jaar tekent bij PSV, al moeten de Eindhovenaren nog één obstakel overwinnen. De handelssancties voor Rusland kunnen ervoor zorgen dat PSV geen transfersom mag betalen aan Spartak. Als dat echt het geval is, zal Til waarschijnlijk eerst op huurbasis komen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.