Schreuder: 'Logisch dat PSV zich meer roert op de transfermarkt dan Ajax'

Schreuder: 'Logisch dat PSV zich meer roert op de transfermarkt dan Ajax'

3 juli - 23:17
297

Alfred Schreuder kijkt niet met jaloezie naar de transferontwikkelingen in Eindhoven. Ajax haalde nog geen enkele speler binnen, terwijl PSV zich al flink liet gelden op de markt. Schreuder zegt dat Ajax 'er klaar voor is als er wat moet gebeuren'.

In een interview met de clubkanalen wordt Schreuder erop gewezen dat PSV zich al meer liet gelden op de transfermarkt dan Ajax. "Het is logisch dat PSV zich roert op de transfermarkt, zij gaan kwalificatieduels voor de Champions League spelen", countert de coach van de Amsterdammers. "Ze moeten ook eerder klaar zijn. Wij kijken gewoon rustig naar onszelf, dus dat is goed. Ik denk dat we er klaar voor zijn als er wat moet gebeuren. Op dit moment weten we waar we mee bezig zijn"

Ajax belegde tot zondag een trainingskamp in De Lutte. Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar waren ook aanwezig, wat Schreuder de mogelijkheid gaf om veel te praten met de technische directie. "De gesprekken met Hamstra en Huntelaar verlopen prima. Ze zijn hier bijna iedere dag, dat is fijn en prettig. We kunnen rustig dingen afstemmen over zaken die lopen. Wat dat betreft zijn we rustig."

PSV wist zich deze transferperiode al te versterken met Walter Benítez, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons en Luuk de Jong, terwijl Savinho en Guus Til ook op weg zijn naar het Philips Stadion. Ajax wacht dus nog op zijn eerste aankoop. De landskampioen is bezig met de komst van Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Owen Wijndal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast