PSV maakt volgende transferstunt officieel: Til tekent in Eindhoven

PSV maakt volgende transferstunt officieel: Til tekent in Eindhoven

04-07-2022 11:05 Laatste update: 11:06
214

Guus Til is officieel PSV'er. De aanvallende middenvelder komt over van Spartak Moskou en verkiest de Eindhovenaren boven Royal Antwerp FC en zijn oude club Feyenoord.

Dit weekend kwam de PSV-transfer van Til in een stroomversnelling. Hij werd overtuigd door een 'voortreffelijk gesprek' met trainer Ruud van Nistelrooij, onderging zondagochtend een medische keuring en zet nu zijn handtekening onder een vierjarig contract. PSV betaalt maximaal vier miljoen euro.

Til was vorig seizoen namens Feyenoord goed voor vijftien Eredivisie-goals en zes treffers in de voorrondes van de Conference League. Drie jaar geleden maakte de 24-jarige international nog voor achttien miljoen euro de overstap van AZ naar Spartak Moskou. Zijn contract in Rusland liep nog één jaar door.

Til is na Luuk de Jong, Xavi Simons, Walter Benítez, Ki-Jana Hoever (huur) en Boy Waterman de zesde zomerversterking van PSV. Daarmee schijnt de koek nog niet op te zijn. Het Braziliaanse talent Sávinho is in aantocht en PSV ziet in Georginio Wijnaldum (Paris Saint-Germain) een droomversterking.