Til spreekt van 'aantrekkelijk plaatje' bij PSV: 'De stabiliteit die ik zocht'

Til spreekt van 'aantrekkelijk plaatje' bij PSV: 'De stabiliteit die ik zocht'

4 juli - 11:22 Laatste update: 11:29
124

Guus Til is officieel speler van PSV. De middenvelder komt over van Spartak Moskou en zette maandagochtend zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2026. Op de clubsite reageren de Eindhovenaren en Til verheugd op de transfer.

Til voegt zich maandag al bij de selectie van PSV, dat voor een trainingskamp afreist naar het Duitse Marienfeld. Technisch directeur John de Jong benadrukt dat de Oranje-international al langer gevolgd wordt. Volgens De Jong voegt hij 'diepgang en scorend vermogen' toe aan het middenrif van PSV. "Ik heb twee jaar geleden al eens uitgebreid met Guus gesproken en hem verteld dat we hem een interessante speler vinden", zegt hij. "Guus heeft specifieke kwaliteiten die van meerwaarde zijn voor ons team. Ik ben blij dat hij voor PSV kiest."

Na een goed gesprek met Ruud van Nistelrooij werd Til overtuigd door PSV. "De trainer heeft het vertrouwen in me uitgesproken en verteld over de ambitie van PSV. Dat overtuigde me. Ik wil hier prijzen gaan winnen", is de eerste reactie van de 24-jarige middenvelder. "Het plaatje dat PSV me schetste was heel aantrekkelijk. Sportief is er veel mogelijk. Daarnaast geeft dit de stabiliteit die ik zocht. Ik kijk er enorm naar uit om te beginnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s