Juridische afdeling Ajax aan zet, Wijndal ondertussen met AZ mee naar Epe

Juridische afdeling Ajax aan zet, Wijndal ondertussen met AZ mee naar Epe

04-07-2022 14:40
151

Alleen de laatste formaliteiten scheiden Owen Wijndal nog van een transfer naar Ajax. In de tussentijd gaat de linksback wel met AZ op trainingskamp in Epe.

De Alkmaarders hebben 31 spelers opgeroepen voor het trainingskamp op de Veluwe en Wijndal is één van hen. Het trainingskamp duurt nog tot vrijdag en in de tussentijd wordt er een oefenwedstrijd tegen het Griekse PAOK Saloniki gespeeld. Of Wijndal dan nog van de partij is, is even afwachten. Ajax is bereid zijn afkoopsom van tien miljoen euro te betalen en de linksback zelf is er ook al uit met de Amsterdammers. Nu is het alleen nog afwachten tot de juridische afdeling van Ajax het papierwerk heeft afgehandeld, meldt De Telegraaf.

Dat Wijndal bij de start van het Europese avontuur nog speler van AZ is, lijkt sowieso uitgesloten. De nummer vijf van het vorige Eredivisie-seizoen speelt op donderdag 21 en 28 juli in de tweede voorronde van de Conference League, tegen Tre Penne (San Marino) of Tuzla City (Bosnië-Herzegovina). De eerste officiële klus van zijn nieuwe club is de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal: Ajax neemt het op zaterdag 30 juli op tegen PSV.