'Loop je naar buiten, staat Mourinho voor je neus. Donnarumma, wát een monster'

'Loop je naar buiten, staat Mourinho voor je neus. Donnarumma, wát een monster'

5 juli - 09:47
20

Joshua Smits is na een avontuur bij FK Bodø/Glimt terug op de Nederlandse velden, bij Willem II. De sluitpost is blij om weer dicht bij zijn familie te zijn, al had hij zijn periode in het noorden van Noorwegen niet willen missen.

Bij Bodø/Glimt was Smits tweede doelman, waardoor hij ook voor het sportieve aspect terugkeert naar Nederland. Vorig seizoen bewees de Noorse club een stuntploeg te zijn, gezien de 6-1 overwinning op AS Roma in de Conference League. "Zij namen het to-taal niet serieus", herinnert Smits zich in gesprek met het Brabants Dagblad. "Het was koud, winderig, we speelden op een slecht kunstgrasveld. Die mannen waren vooral bezig met niet geblesseerd raken, haha."

"Ook voor de wedstrijd was het heel bijzonder", vervolgt de goalie. "Dan loop je naar buiten voor de warming-up, staat Mourinho ineens voor je neus. Normaal zie je die man op tv, nu zie je dat-ie eigenlijk helemaal niet zo groot is, haha." Smits benadrukt dat niet alle grootheden in het echt kleiner lijken dan op televisie. "Toen we in de Europa League-voorronde tegen AC Milan speelden, heb ik staan praten met keeper Gianluigi Donnarruma. Pff, dát is echt een monster..."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s