'Dure Martínez is ten opzichte van nog duurdere Maguire echt een verbetering'

'Dure Martínez is ten opzichte van nog duurdere Maguire echt een verbetering'

5 juli - 16:30
0

Lisandro Martínez wil Ajax verlaten voor de Premier League en Manchester United is zijn meest waarschijnlijke bestemming. In de eerste aflevering van #DoneDeal de podcast komt de interesse van Erik ten Hag in de Ajax-verdediger ook ter sprake.

"Het is veel geld, heel veel geld", klinkt het als het gaat over de Ajax-vraagprijs van 50 miljoen euro voor Martínez. "Hij is superbelangrijk voor Ajax, laat dat duidelijk zijn. Ik snap dus dat ze zo hoog in de boom gaan zitten. In de Champions League heeft hij laten zien het waard te zijn."

"Het bedrag is niet normaal, maar United gaat dat natuurlijk gewoon neerleggen. Voor Harry Maguire hebben ze bijna het dubbele betaald, dus ze zullen bij Martínez denken: laten we maar gewoon doen. Hij is ten opzichte van Maguire ook echt een verbetering."

#DoneDeal is een productie van VoetbalPrimeur. In deze podcast, die minstens drie keer per week uitkomt, bespreekt de redactie de laatste ontwikkelingen op de transfermarkt. Voor updates en meer informatie: volg ook ons op Twitter en Instagram!

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.