Excelsior kijkt weer naar stadgenoot Feyenoord: transfervrij talent (21) op proef

Excelsior kijkt weer naar stadgenoot Feyenoord: transfervrij talent (21) op proef

5 juli - 17:35 Laatste update: 18:03
14

Promovendus Excelsior wacht nog op zijn eerste nieuwkomer van komend seizoen, maar kijkt wel nadrukkelijk rond bij stadgenoot Feyenoord. Marouan Azarkan zou wederom op weg zijn naar Kralingen en Ömer Gündüz gaat beginnen aan een proefperiode.

De 21-jarige Gündüz liep uit zijn contract bij Feyenoord, maar mocht toch nog mee blijven trainen om zichzelf te bewijzen. Nu lonkt alsnog een vertrek, al zoekt de middenvelder het dichtbij huis. Gündüz gaat gedurende twee weken meetrainen met Excelsior en kan dinsdagavond al zijn officieuze debuut maken, in het oefenduel met de amateurs van VV Lyra.

Eerder werd al duidelijk dat Excelsior werkt aan een nieuwe huurdeal met Azarkan, die vorig seizoen met dertien goals en negen assists een groot aandeel in de promotie had. De Rotterdammers zijn sindsdien wel de nodige belangrijke spelers kwijtgeraakt: Mats Wieffer is juist naar Feyenoord vertrokken, topscorer Thijs Dallinga gaat Ligue 1-voetbal spelen met Toulouse en Reuven Niemeijer is op weg naar het Italiaanse Brescia.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Apple Podcast en Podimo.