Extra bedenktijd voor Brenet: Maar ik denk dat het weinig zal veranderen

Extra bedenktijd voor Brenet: "Maar ik denk dat het weinig zal veranderen"

5 juli - 23:31
26

Joshua Brenet heeft extra bedenktijd van FC Twente gekregen, maar het is nog niet duidelijk of hij bij de Tukkers blijft. Technisch directeur Jan Streuer tast nog in het duister, laat hij weten aan RTV Oost.

FC Twente wilde eigenlijk maandag horen wat de plannen van Brenet zijn, maar de vleugelverdediger heeft vanwege privéomstandigheden respijt gekregen. "Maar ik denk dat het weinig zal veranderen", aldus Streuer.

De TD houdt vooralsnog alle opties open en houdt er ook rekening mee dat Brenet alsnog voor een uitdaging elders kiest. "Ik was pas enthousiast geweest als hij gisteren (maandag, red.) had gezegd: ik kom. Hij heeft me uitgelegd wat de reden is en ik heb daar begrip voor. Ik weet echt niet wat het gaat worden. Maar we zijn ons natuurlijk al aan het voorbereiden - al wat langer, omdat het geen zekerheid was - op een andere rechtsback."

Twente begint in augustus aan zijn Conference League-avontuur en zoekt nog een linksback, een rechtsback en een aanvaller. Brenet kan op beide flanken spelen en begon de voorbereiding ook bij FC Twente, waar zijn contract inmiddels is afgelopen. De tweevoudig Oranje-international schermde ook met interesse van PSV en Feyenoord, liet hij na de eerste training voor onze camera weten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast