Azarkan: 'Als je in eerste week verhuurd wordt geen eerlijke kans gehad'

Azarkan: 'Als je in eerste week verhuurd wordt geen eerlijke kans gehad'

6 juli - 07:38
91

Feyenoord en Excelsior maakten dinsdagavond de huurdeal voor Marouan Azarkan bekend, een uur later stond hij al in de basis bij een oefenwedstrijd. Excelsior maakte er tegen de amateurs van VV Lyra vijftien en dus stond Azarkan goedgemutst voor de camera. Het ging bij RTV Rijnmond ook even over zijn kansen bij Feyenoord.

Feyenoord verhuurt Azarkan wederom aan Excelsior. "Ik ben blij dat ik terug ben op vertrouwd terrein", vertelt Azarkan. "De eerste paar dagen ging het goed bij Feyenoord, maar ik had in m'n achterhoofd zitten dat ik weer verhuurd zou worden omdat er niet veel speelminuten in zouden zitten. Bij Excelsior heb ik het goed gedaan, maar geen berichtje gehad van de trainer (Arne Slot, red.): gefeliciteerd met de promotie. Toen ik begon bij Feyenoord, was ik al bezig met een verhuur aan Excelsior."

Azarkan had op meer kansen gehoopt bij Feyenoord. "Die had ik zeker willen hebben, maar als je kijkt naar wie ze hebben gehaald. De trainer heeft met Jahanbakhsh zijn speler gehaald, dan weet je dat er weinig speelminuten in zitten. Het was voor mij beter om verhuurd te worden. Als je na de eerste week verhuurd wordt, denk ik niet dat je een eerlijke kans hebt gehad", beantwoordt Azarkan de vraag van Rijnmond in hoeverre hij een kans gehad heeft.

"Ik had zeker op meer kansen gerekend, maar daar heb ik geen macht over. Dat is aan de trainer. Ik ben gewoon blij: ik heb mijn contract verlengd bij Feyenoord, ben weer verhuurd en ga dit seizoen vlammen in de Eredivisie."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s