Gakpo steekt loftrompet over De Jong en co.: 'Ik proef de honger om te presteren'

Gakpo steekt loftrompet over De Jong en co.: 'Ik proef de honger om te presteren'

06-07-2022 15:47
47

Cody Gakpo ziet dat er positieve veranderingen zijn doorgevoerd bij PSV. De buitenspeler heeft zich door de Oranje-interlands in juni pas maandag bij de selectie gevoegd en kwam een aantal bekenden tegen.

Na de laatste thuiswedstrijd van PSV vorig seizoen, zette Gakpo symbolisch zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis bij PSV. Dat contract was opgesteld door de achterban van de club. "Als ik een mooie stap kan maken, zullen zij dat ook begrijpen", zegt hij in gesprek met ESPN. "Maar alles moet kloppen. Wat er bij PSV klopt? Heel veel. Het zal geen ramp of straf zijn om te blijven. Ik weet het echt nog niet."

Wedden

Meer odds

Op het moment dat Gakpo met vakantie was, trok PSV vijf versterkingen aan. "Ze hebben hard gewerkt", doelt de buitenspeler op algemeen directeur Marcel Brands en technisch directeur John de Jong. "Er zijn oude bekenden bij gekomen. Luuk (de Jong, red.) is terug, Guus (Til, red.) is erbij." Gakpo voorspelt PSV met de aanwinsten een succesvol seizoen. "Ik proef dat er honger is om te presteren met z'n allen. Die honger zie ik ook bij de directie, dat hebben ze laten zien."