'Feyenoord dicht bij nieuwe uitgaande transfer: Boavista en Brentford melden zich'

'Feyenoord dicht bij nieuwe uitgaande transfer: Boavista en Brentford melden zich'

06-07-2022 16:52
33

De kans is klein dat Róbert Bozeník ook na de zomer nog bij Feyenoord speelt. Het Portugese Boavista FC en Brentford zijn geïnteresseerd in de diensten van de spits.

De belangstelling in Bozeník liegt er niet om. In een eerder stadium werd al bekend dat Ferencvárosi TC, Hamburger SV, Hertha BSC, Sparta Praag en Slavia Praag de Feyenoorder graag willen overnemen en daar komen nu Boavista en Brentford bij, meldt 1908nl. De Portugese club is naar verluidt het meest concreet. Wel moet er nog iets gebeuren aan de onderhandelingstafel, aangezien Boavista niet aan de salariseisen van Bozeník kan voldoen.

Bozeník wil naar verluidt alleen meewerken als het om een definitief vertrek uit De Kuip gaat. De aanvaller werd het voorbije seizoen uitgeleend aan Fortuna Düsseldorf en lijkt ook komend seizoen niet de eerste keus van Arne Slot te worden. Hij beschikt in Rotterdam-Zuid nog over een contract tot medio 2024, waardoor Feyenoord een deel van de geïnvesteerde vier miljoen euro kan terugverdienen bij een verkoop.