'Blessures in PSV-verdediging zorgen voor dilemma, Max moet blijven van directie'

'Blessures in PSV-verdediging zorgen voor dilemma, Max moet blijven van directie'

6 juli - 17:23
91

PSV haalde tot dusver meerdere versterkingen binnen voor het komende seizoen, maar op het gebied van verdedigers is de spoeling nog dun. Wegens blessures van Mauro Júnior en Ramalho willen de Eindhovenaren op zoek naar tijdelijke versterkingen in de defensie en moet Philipp Max bij de club blijven. 

Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De club wil in ieder geval een speler huren en had gehoopt dat de blessures van Mauro en Ramalho mee zouden vallen. Olivier Boscagli is ook nog steeds geblesseerd, maar dat was aan het einde van het afgelopen seizoen al duidelijk. 

PSV weet niet precies wanneer Mauro en Ramalho weer wedstrijdfit zijn en dat zorgt voor de nodige problemen. Door het ontbreken van Mauro beschikt trainer Ruud van Nistelrooij alleen over Max, Phillipp Mwene, Fredrik Oppegard en Ki-Jana Hoever en mede daarom wordt de Duitse linksback binnenboord gehouden.

Daarnaast ligt er nog een vacature open in de lichtstad voor een linksbenige centrale verdediger, maar op dat gebied zijn er niet veel opties, aldus het dagblad. 'De club zal blijven zoeken naar een passende topversterking en daarvoor zijn ook middelen beschikbaar', wordt daaraan toegevoegd. PSV heeft wel de nodige haast om de selectie in orde te hebben: over vier weken beginnen de voorrondes van de Champions League. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast