'PSV ziet wens in vervulling gaan: Felipe keert terug naar geboorteland Brazilië'

'PSV ziet wens in vervulling gaan: Felipe keert terug naar geboorteland Brazilië'

6 juli - 23:39
24

PSV heeft volgens het Eindhovens Dagblad definitief afscheid genomen van Luis Felipe. De stopper heeft een overstap gemaakt naar Cruzeiro in zijn geboorteland Brazilië. Naar verluidt houdt PSV nog een doorverkooppercentage over aan de deal.

Een maand geleden werd duidelijk dat de Eindhovenaren Felipe graag van de hand wilden doen. De 21-jarige verdediger verdiende een fors salaris bij PSV, omdat hij een niet-EU-speler is. Naar verluidt wilde de nummer twee van Nederland zelfs meewerken aan een gratis exit, maar zo ver is het niet gekomen.

Felipe verkast nu naar Cruzeiro, de huidige koploper op het tweede niveau in Brazilië. PSV lijkt geen transfersom over te houden aan de verkoop, maar wel een doorverkooppercentage. De hoogte daarvan is niet bekend.

In totaal speelde Felipe één duel in de hoofdmacht van PSV. In het afgelopen seizoen stond de teller op veertien wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie namens Jong PSV. In de slotduels van het seizoen stond de Zuid-Amerikaan in de basis, nadat hij een tijdje op de bank zat. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast