Lamprou kan weg bij PEC Zwolle: club staat open voor een transfer

Lamprou kan weg bij PEC Zwolle: club staat open voor een transfer

7 juli - 11:30 Laatste update: 12:18
30 Reacties

Tim van Duijn

Mocht er een club komen voor Kostas Lamprou, dan is PEC Zwolle bereid om mee te werken. De doelman heeft in Zwolle nog een contract voor één jaar en zou onder bepaalde voorwaarden weg kunnen. Of het zover gaat komen, is afwachten.

Lamprou tekende afgelopen zomer een contract voor twee jaar bij PEC. Daarin staat een clausule waardoor hij transfervrij weg mag, maar die is op 30 juni verlopen. Mocht een club zich melden, dan moet er dus met PEC onderhandeld worden. De club staat in ieder geval open voor een transfer van Lamprou, als die kans zich voor hem aandient.

Lamprou zelf is daar niet mee bezig. "Ik heb nog een contract voor een jaar. Dus in principe blijf ik, maar het hangt ook af van of clubs zich melden en of ik dan weg mag. Maar in principe blijf ik", vertelt hij.

Concrete dingen lopen er op dit moment nog niet. "Het is rustig. Je hoort wel wat geruchten, maar niet concreet. Het is even afwachten. Ik ben er ook niet zo mee bezig, eerlijk gezegd, al hou je toch een beetje in je achterhoofd dat het wel zou kunnen."

"Als ik blijf zal ik honderd procent blijven geven, want zo ben ik als mens en sportman. Ik heb het ook enorm naar mijn zin bij PEC. We hebben een leuke groep en mensen binnen en buiten het team. Dat is voor mij ook veel waard", zegt Lamprou.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast