De Telegraaf komt met transferupdate over Ajax, Wijndal en Brobbey

De Telegraaf komt met transferupdate over Ajax, Wijndal en Brobbey

7 juli - 07:47
123

Niet Owen Wijndal, maar Steven Bergwijn wordt de eerste zomeraankoop van Ajax. Dat de linksback van AZ nog niet in Amsterdam heeft getekend, komt volgens De Telegraaf door 'het getreuzel van de juristen'. De komst van Brian Brobbey ligt gecompliceerder.

Ajax heeft een akkoord met Wijndal over een vijfjarig contract en de landskampioen zal tien miljoen euro betalen aan AZ. Niets lijkt zijn komst nog in de weg te staan, maar Wijndal is op dit moment nog steeds met AZ op trainingskamp in Epe. Het heeft alles te maken met 'het getreuzel van de juristen van Ajax', aldus De Telegraaf. Trainer Alfred Schreuder hoopt snel te kunnen beschiken over Wijndal.

Ook de transfersituatie rond Brian Brobbey houdt Ajax bezig. In Amsterdam ligt een contract tot medio 2027 klaar voor de twintigjarige spits, die de hoofdprijs moet kosten: Ajax dacht genoeg te hebben aan 15 miljoen euro, maar RB Leipzig vraagt 25 miljoen euro. José Fortes Rodriguez, de zaakwaarnemer van Brobbey, is achter de schermen hard aan het werk om de deal alsnog mogelijk te maken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast