'Verrassend transfernieuws uit Italië: Feyenoord denkt aan Quagliata'

'Verrassend transfernieuws uit Italië: Feyenoord denkt aan Quagliata'

07-07-2022 14:40
134

Verrassend transfernieuws uit Italië: Feyenoord heeft interesse in Giacomo Quagliata. De linksback van degradant Heracles Almelo zou Tyrell Malacia kunnen opvolgen.

Feyenoord zag deze week met Malacia (Manchester United) en Luis Sinisterra (Leeds United) de hele linkerflank vertrekken en lijkt na de dubbele transfersom - minimaal 40 miljoen euro - klaar om de transfermarkt te betreden. Eén van de kandidaten voor de linksbackpositie is Quagliata, meldt Gianluca Di Marzio donderdag.

De bekende transferexpert uit Italië claimt ook de vraagprijs van Heracles te weten: bijna twee miljoen euro. Quagliata kan voor drie seizoenen tekenen in De Kuip, klinkt het zelfs.

Quagliata kan ook rekenen op belangstelling uit Italië. Bologna, promovendus Cremonese en het gedegradeerde Cagliari hengelen naar de linksback. Volgens Di Mario waardeert hij de Feyenoord-interesse 'enorm', maar heeft een terugkeer naar Italië zijn lichte voorkeur. De clubs uit zijn thuisland moeten echter haast maken, nu Feyenoord zo concreet zou zijn.