Jans blij met terugkerende Vlap op trainingskamp: 'Zoveel plezier in deze groep'

Jans blij met terugkerende Vlap op trainingskamp: 'Zoveel plezier in deze groep'

07-07-2022 22:42 Laatste update: 08-07-2022 00:41
6

Trainer Ron Jans is met FC Twente op trainingskamp in het Duitse Kamen. De goedlachse trainer mocht daar ook de teruggekeerde Michel Vlap verwelkomen en is van mening dat het met de sfeer wel goed zit bij De Tukkers. 

Dat laat Jans weten in gesprek met 1Twente Enschede. De oefenmeester is blij dat Vlap langer in Enschede blijft. "Als speler, maar ook als persoon. Ik vind het mooi: Michal Sadílek heeft die keuze ook gemaakt. Vlap nu ook. Ik hoop dat er nog één is die die keus maakt. Dat je niet alleen maar voor het geld kiest, maar ook het prettig voelen en gewaardeerd voelen. Je moet ook gewoon gelukkig zijn, dat vind ik heel mooi."

Wedden

Meer odds

De spelersgroep had al het één en ander voorbereid voor de terugkeer van Vlap. "De spelers waren al aan het zwaaien en zingen. Het is ook een genot om in deze groep te zijn, er is zoveel plezier. We hebben een jongen die ons begeleidt en die ziet ook: wat is dit een gezellige groep!"

De spelers verblijven in Sporthotel Kaiserau, waar onder meer de Spaanse nationale ploeg in 2006 verbleef voor het WK-duel tegen Duitsland. "Er hangen hier aardig wat shirtjes van Valencia, Argentinië en Spanje. Dan is het voor ons ook goed genoeg", besluit Jans. Twente werd het afgelopen seizoen knap vierde in de Eredivisie