'Ziyech mag naar AC Milan toe, Italianen bereiden tweede bod op De Ketelaere voor'

'Ziyech mag naar AC Milan toe, Italianen bereiden tweede bod op De Ketelaere voor'

07-07-2022 23:57 Laatste update: 08-07-2022 00:00
42

AC Milan hoopt binnenkort Hakim Ziyech en Charles de Ketelaere binnen te halen. Ziyech mag vertrekken van Chelsea FC en de Rossoneri bereiden een tweede bod voor op de Belgische middenvelder. 

Dat weet transferexpert Fabrizio Romano te melden. AC Milan werd het afgelopen seizoen voor het eerst in elf jaar tijd weer eens landskampioen en is ook actief bezig op de transfermarkt. Ziyech en De Ketelaere gelden als twee topprioriteiten voor de Milanese club. Ziyech vertrok in 2020 bij Ajax en arriveerde voor ongeveer veertig miljoen euro in Londen. De aanvallende middenvelder kon zich de afgelopen twee seizoenen echter niet onderscheiden bij The Blues en kwam het afgelopen seizoen 23 keer in actie in de Premier League. Het contract van Ziyech loopt tot 2025 door in Londen.

Wedden

Meer odds

De Ketelaere maakte in 2019 de stap naar het eerste elftal van Club Brugge en is daar inmiddels niet meer weg te denken. De pas 21-jarige middenvelder staat in de belangstelling van veel Europese clubs. Milan deed eerder een bod van naar verluidt twintig miljoen euro plus bonussen, maar de Belgische clubs zag dat als veel te laag. Naast Milan is Leeds United ook geïnteresseerd in de Belg, maar AC Milan is zich nu aan het voorbereiden op een tweede bod. De Ketelaere ligt tot 2024 vast in Brugge.