Van Bommel voelt geen druk door PSV- en Wolfsburg-exit en is blij met 'ongeduld'

Van Bommel voelt geen druk door PSV- en Wolfsburg-exit en is blij met 'ongeduld'

08-07-2022 20:57
18

Mark van Bommel voelt geen extra drang om zich te bewijzen bij Royal Antwerp, na zijn ontslag bij zowel PSV als VfL Wolfsburg. De Nederlandse coach maakt zich ook geen zorgen om de 'ongeduldige' eigenaar van Antwerp, Paul Gheysens.

In gesprek met Het Laatste Nieuws praat Van Bommel over zijn periodes bij PSV en Wolfsburg als trainer. "Ik wil me altijd bewijzen, maar niet speciaal omdat ik al eens werd ontslagen", vertelt de oud-middenvelder. "Ik zit al heel lang in het voetbal en weet: als het slecht gaat, heeft de coach het gedaan."

"Trouwens, in mijn eerste jaar bij PSV haalden we 83 punten. In de vorige dertig jaar was je daarmee altijd kampioen, alleen toen niet", gaat Van Bommel verder. Daarna komt Antwerp-baas Gheysens kort ter sprake. "Dat de voorzitter en zijn familie nogal ongeduldig kunnen zijn? Die druk is toch juist mooi. Ongeduld is ambitie."

Van Bommel is deze zomer begonnen aan zijn trainersklus in Antwerpen. Samen met directeur Marc Overmars moet hij de club naar de absolute top in België brengen.