'Voormalig Real Madrid-target gewild door Vitesse: concurrentie vanuit Italië'

'Voormalig Real Madrid-target gewild door Vitesse: concurrentie vanuit Italië'

09-07-2022 07:12
14

Vitesse leek hard op weg om de 25-jarige Francisco Reis Ferreira, kortweg Ferro, te huren van Benfica. Een uitgemaakte zaak is een Arnhems verblijf niet, aangezien ook Sampdoria zich heeft gemeld in Lissabon.

De centrumverdediger heeft een opvallend carrièreverloop. Ferro werd deels door Benfica opgeleid en was op jonge leeftijd een vaste waarde bij O Glorioso. Zijn potentie werd gezien door Real Madrid, maar net toen de Madrilenen toe wilden slaan, stokte zijn ontwikkeling. Een aantal jaar later zijn Benfica en Roger Schmidt bereid hem te verhuren, met een optie tot koop van zes miljoen euro. Vitesse en Sampdoria zijn in de race voor Ferro, meldt De Telegraaf.

Ferro kwam de voorbije jaren nog maar mondjesmaat in actie voor Benfica en heeft al huurperiodes bij Valencia CF en Hajduk Split achter de rug. Vitesse kan het zich niet permitteren om de zes miljoen euro op tafel te leggen, al behoort een huurperiode wel tot de mogelijkheden. De nood is achterin hoog bij de Arnhemmers, sinds Danilho Doekhi, Riechedly Bazoer en Jacob Rasmussen zijn vertrokken. Daarbij heeft Vitesse Dominik Oroz wegens dienstplicht verhuurd aan Sturm Graz.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie