'Ambitieuze Serie A-promovendus mengt zich in strijd om Feyenoord-doelwit Gnonto'

'Ambitieuze Serie A-promovendus mengt zich in strijd om Feyenoord-doelwit Gnonto'

10-07-2022 20:08 Laatste update: 23:57
106

Het ambitieuze AS Monza wil zich deze zomer graag versterken met Wilfried Gnonto. De Italiaanse international van FC Zürich werd afgelopen periode veelvuldig in verband gebracht met Feyenoord, maar de Stadionclub lijkt nu serieuze concurrentie te krijgen in de strijd om de handtekening van het achttienjarige talent.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Volgens de Italiaanse krant staat Gnonto hoog op het verlanglijstje van Silvio Berlusconi, de eigenaar van Monza. Feyenoord was in een eerder stadium al bezig met de talentvolle Italiaan en legde zelfs een bod neer bij Zürich. De Rotterdammers wilden de achttienjarige aanvaller naar verluidt voor een bedrag van zeven miljoen euro inclusief bonussen naar De Kuip halen. De voorzitter van de Zwitsere club noemde het bod 'belachelijk'. Zürich wil een minimaal bedrag van tien miljoen euro ontvangen voor Gnonto.

Zaterdag werd al bekend dat het ambitieuze Monza Luis Suárez een aanbieding heeft gedaan. De Uruguayaan zag een transfer naar River Plate afketsen en Monza speelt daarop in. Bij Monza kan Suárez naar verluidt vijf miljoen euro per jaar verdienen. Hij zou hebben laten weten over het aanbod na te denken. Monza speelt voor het eerst sinds 112 jaar in de Serie A en heeft grootse plannen. De club contracteerde tot op heden al dertien spelers.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie