Telegraaf: Dilrosun maakt officieus Feyenoord-debuut tegen Bosz en de zijnen

Telegraaf: Dilrosun maakt officieus Feyenoord-debuut tegen Bosz en de zijnen

11-07-2022 07:06 Laatste update: 09:41
51

Feyenoord hoeft niet lang te wachten op Javairô Dilrosun, meldt De Telegraaf. De Hertha BSC-aanvaller is hard op weg naar De Kuip en kan op zondag 24 juli al zijn officieuze debuut in De Kuip maken.

Feyenoord speelt dan een oefenwedstrijd tegen het Olympique Lyon van Peter Bosz en Dilrosun zal dan van de partij zijn. Vorig seizoen trof hij L'OL al, toen hij aan Girondins de Bordeaux werd verhuurd. BILD meldde dit weekend dat hij voor vijf miljoen euro over zal komen, De Telegraaf houdt het op 'enkele miljoenen'. Voor hoeveel seizoen Dilrosun bij Feyenoord kan tekenen, is nog niet duidelijk.

De enkelvoudig international wordt naar De Kuip gehaald als opvolger van Luis Sinisterra, die voor een recordbedrag naar Leeds United is vertrokken. Dilrosun kan ook uit de voeten op de rechterflank, waar Arsenal-huurling Reiss Nelson is vertrokken. Feyenoord versterkte zich eerder deze zomer met Danilo (Ajax), Mats Wieffer (Excelsior) en Mohamed Taabouni (AZ). De Rotterdammers hopen ook nog altijd op FC Zürich-groeibriljant Wilfried Gnonto.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s