Van Nistelrooij ziet 'versterking' in eigen gelederen: 'Die klopt ook op de deur'

Van Nistelrooij ziet 'versterking' in eigen gelederen: 'Die klopt ook op de deur'

11-07-2022 15:28 Laatste update: 15:31
102

Ruud van Nistelrooij stelt dat het aantrekken van een centrale verdediger geen must is voor PSV. Everton-verdediger Jarrad Branthwaite staat op de radar, maar mogelijk vangen de Eindhovenaren de langdurige afwezigheid van Olivier Boscagli intern op.

Met Walter Benítez, Luuk de Jong, Guus Til en Xavi Simons heeft PSV in de as van het veld al versterkingen in huis gehaald. Voor de positie centraal achterin heeft de club nog geen nieuweling. "Ik denk dat we met André Ramalho een topper hebben, die binnenkort fit is. Met Jordan Teze hebben we een topper, Armando Obispo is een jongen, die een topper kan worden", laat Van Nistelrooij optekenen door De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

De trainer benadrukt dat PSV centraal achterin een 'topper' wil. "Natuurlijk wil je een topper, maar moet dat een gearriveerde topper zijn of kijk je op een andere manier? Je kijkt ook naar wat je nu in huis hebt", zegt hij. "We hebben ook Olivier Boscagli nog, die als alles goed gaat, weer in januari/februari kan aansluiten. Dan zoek je voor nu naar een andere oplossing. En het is ook geweldig, dat Derrick Luckassen zich zo aandient. Die klopt ook op de deur."