James is weken na PSV-gerucht echt in regio Eindhoven, 'move naar Italië lonkt'

James is weken na PSV-gerucht echt in regio Eindhoven, 'move naar Italië lonkt'

12-07-2022 06:57
56

Het is inmiddels zo'n twee weken geleden dat James Rodríguez werd gelinkt aan PSV, maar nu is de Colombiaan toevallig echt in Nederland. Met het Qatarese Al Rayyan belegt James een trainingskamp in de buurt van Eindhoven, terwijl hij zou kunnen rekenen op de interesse van AS Roma.

Veel PSV-fans hoopten kort op de komst van James, nadat hij vermoedelijk was gespot in Eindhoven. Niets bleek echter minder waar. Ironisch genoeg is James enkele weken later wél in de omgeving van Eindhoven te vinden met Al Rayyan. De club uit Qatar oefent dinsdag met de middenvelder tegen Roda JC. Het is niet helemaal uitgesloten dat het de laatste wedstrijd van James voor zijn huidige werkgever is.

In Qatar wordt de oud-speler van Real Madrid namelijk genoemd bij AS Roma. De ploeg van José Mourinho zou hem weer terug naar Europa willen halen, terwijl James daar zelf ook wel oren naar heeft. Bij Al Rayyan ligt de linkspoot, die dinsdag 31 kaarsjes uitblaast, nog twee jaar vast.

Het is in ieder geval wel duidelijk dat James niet naar PSV komt. De geruchten werden al ontkracht. De Eindhovenaren wisten zich wel te versterken met onder meer Walter Benítez, Ki-Jana Hoever, Xavi Simons, Luuk de Jong en Guus Til.