Kluivert onderwerp van gesprek in Italië: 'drie clubs zitten achter hem aan'

Kluivert onderwerp van gesprek in Italië: 'drie clubs zitten achter hem aan'

12-07-2022 14:58
43

De toekomst van Justin Kluivert is onderwerp van gesprek in de Italiaanse kranten. AS Roma wil de aanvaller verkopen en kan rekenen op interesse uit Engeland en met name Frankrijk.

Olympique Marseille is het meest concreet, meldt La Gazzetta dello Sport. De Franse club heeft een bod van tien miljoen euro uitgebracht. Genoeg is dat niet: Roma eist naar verluidt twaalf miljoen voor Kluivert, die vier jaar geleden nog voor 17,25 miljoen overkwam van Ajax.

Wedden

Meer odds

Naast Marseille is ook West Ham United in de race, meldt Il Corriere dello Sport. De Premier League-subtopper tastte mis bij Arnaut Danjuma en zou nu aan zijn landgenoot van Roma denken. Il Tempo noemt het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz als belangrijke kandidaat.

Kluivert kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor OGC Nice, dat Champions League-kwalificatie misliep en besloot de koopoptie van 14,5 miljoen niet te lichten. De 23-jarige aanvaller gaat zijn laatste contractjaar in bij AS Roma. De Italianen stalden hem eerder al bij RB Leipzig.