Feyenoord wil geld zien voor Senesi: 'Onderhandelen met Nederlanders nooit simpel'

Feyenoord wil geld zien voor Senesi: 'Onderhandelen met Nederlanders nooit simpel'

13-07-2022 14:51
103

Een van de zaakwaarnemers van Marcos Senesi, Danilo Caravello, heeft zich in Italië uitgelaten over de toekomst van zijn cliënt. Dat is niet voor het eerst. Caravello stelt dat het uitblijven van een transfer te maken heeft met de houding van Feyenoord.

In gesprek met het Italiaanse SerieANews.com vertelt Caravello uitgebreid over de stand van zaken rondom Senesi. "Marcos is een sterke speler en een Argentijns international", begint de agent. "Het grote obstakel blijft zijn prijskaartje, want onderhandelen met Nederlanders is nooit gemakkelijk. Senesi is een speler waar veel teams aandacht voor hebben, maar uiteindelijk komt er niets van terecht."

"Er kan namelijk geen akkoord worden bereikt, of Feyenoord wil hem niet verkopen", vervolgt Caravello. "Ik ben niet verrast door geruchten over de interesse van Newcastle United, zeker niet als we naar de waarde van Marcos kijken. Als Engelse clubs hem willen halen, dan zal dat lukken: ze hebben een hoger transferbudget dan clubs uit andere landen."

Het is niet voor het eerst dat de agenten van Senesi zich openlijk uitlaten over een mogelijke transfer van de Feyenoorder. Een jaar geleden zocht Stefano Antonelli de Italiaanse media al op. Senesi heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2023. De Rotterdammers zijn op de achtergrond bezig om hun defensie te versterken.