Buitenspel: hopende Sneijder reageert op foto's met Yolanthe op Ibiza

Buitenspel: hopende Sneijder reageert op foto's met Yolanthe op Ibiza

14-07-2022 13:28 Laatste update: 13:29
65

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Sneijder samen met Yolanthe
Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau lijken hun stukgelopen relatie nieuw leven in te blazen. Privé publiceert deze week foto's van de twee op het Spaanse eiland Ibiza. "We hebben het enorm leuk", vertelt Sneijder. "Ik kan er nog niet veel meer over zeggen. Het voelt vertrouwd en goed. Het is ook fijn om Xess Xava (zoon, red.) erbij te hebben. Je ziet hem genieten als papa en mama zoals nu met elkaar zijn."

Of Wes en Yo weer bij elkaar komen, durft Sneijder niet te zeggen. De recordinternational wil niet te veel ingaan op de verhalen dat er sprake is van een verzoening. "Dat vraag je niet. Althans, ik niet. Ze weet hoe ik erin sta", aldus Sneijder, die de relatie in 2019 zag stranden omdat hij vreemdging. "Daar heb ik enorm veel spijt van, maar daar koop je weinig voor. Het is iets wat aan mij vreet. Ik wil het goedmaken."