PEC Zwolle haalt Arnhemmer op bij Schalke 04: 'Fijn dat ze zo positief zijn'

PEC Zwolle haalt Arnhemmer op bij Schalke 04: 'Fijn dat ze zo positief zijn'

14-07-2022 16:48
8

PEC Zwolle heeft de volgende zomerversterking vastgelegd. Jimmy Kaparos (foto tweede van links) komt transfervrij over van Schalke 04. Kaparos is een middenvelder die al aangesloten was bij PEC.

De twintigjarige Kaparos is in Arnhem geboren, maar speelde altijd voor clubs uit Duitsland. Via Waiblingen en Vfb Stuttgart kwam hij in 2017 bij Schalke terecht. Nu weet PEC hem te strikken. "Voor mij is deze voorbereiding heel belangrijk geweest. Omdat ik van Schalke 04 de ruimte kreeg om elders te kijken en PEC Zwolle mij graag aan het werk wilde zien, ben ik vol goed moed de voorbereiding ingestapt. Ik heb op trainingen en in wedstrijden mijn stinkende best gedaan en dan is het ontzettend fijn om te horen dat de trainers zo positief over me zijn. Ik heb heel veel zin heb in het komende seizoen met PEC Zwolle", vertelt Kaparos via de PEC-kanalen.

"Jimmy is een sterke verdediger die uit de Duitse competitie komt. In de Regionalliga West, een competitie die je absoluut niet mag onderschatten, heeft hij met Schalke bijna zestig wedstrijden gespeeld", vertelt technisch directeur Marcel Boudesteyn van PEC. "Hij weet dus wat er van hem gevraagd wordt. Ook heeft hij al eens in de Bundesliga gevoetbald en met grote namen samengespeeld. Wat wij in de voorbereiding van hem hebben gezien is veelbelovend. Niet alleen in verdedigend opzicht, maar ook aanvallend mag hij zich graag laten gelden. Ik wens Jimmy veel succes in het nieuwe seizoen en heet hem meer dan welkom bij PEC Zwolle."