Wint Ajax oefenduel van KAS Eupen? Hoge odd op doelpuntrijke pot!

Wint Ajax oefenduel van KAS Eupen? Hoge odd op doelpuntrijke pot!

15-07-2022 10:30 Laatste update: 10:52

ADVERTORIAL - Ajax staat vrijdagmiddag tegenover CAS Eupen en zal het vierde oefenduel richting het nieuwe seizoen afwerken. Na een overwinning tegen SV Meppen, een ruime nederlaag tegen SC Paderborn en winst tegen NK Lokomotiva is het nu de beurt aan de Belgische club die uitkomt in de Jupiler Pro League. Sleept Ajax een overwinning over de streep? Daar staat een fraaie odd op bij bookmaker Unibet!

Ajax trapt om 15.30 uur af tegen KAS Eupen en heeft nieuwkomers Steven Bergwijn en Owen Wijndal binnen. De Belgische club werd het afgelopen seizoen vijftiende op het hoogste niveau van België en is op papier een aardige tegenstander. Als Ajax de nul houdt en wint, staat daar een fraaie odd van 2.50 op bij bookmaker Unibet. Scoort Ajax meer dan drie keer en wordt de nul gehouden? Dan krijg je maar liefst 7.50 keer je inzet terug. 

Alfred Schreuder heeft inmiddels de internationals binnen en kan eindelijk met de sterkste spelers starten. Wint Ajax beide helften? Daar staat een odd van 1.68 op. Met een odd van 1.25 voor een overwinning van Ajax lijkt het de bookmakers overduidelijk dat de Amsterdammers als favoriet aan het duel beginnen. 

Iets minder vertrouwen in de mannen van Schreuder? Voor een gelijkspel staat een fraaie odd van 6.10. Aangezien het over een oefenduel gaat, is het zomaar mogelijk dat Schreuder de jeugd ook een kans geeft en in de tweede helft was gas terugneemt. 

Nog geen account bij Unibet? Klik hier en registreer je en ontvang zo €40 aan Free Bets na je eerste inzet! (Alléén voor spelers van 24 jaar en ouder)

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s