BILD: Bayern meldt zich alsnog deze zomer al, 20 miljoen niet genoeg voor Leipzig

BILD: Bayern meldt zich alsnog deze zomer al, 20 miljoen niet genoeg voor Leipzig

15-07-2022 21:16
26

Bayern München wil Konrad Laimer toch nog deze zomer oppikken bij concurrent RB Leipzig, dat de Oostenrijkse middenvelder echter niet zonder slag of stoot laat gaan. Volgens BILD is het openingsbod van twintig miljoen euro afgeslagen.

Laimer loopt na dit seizoen uit zijn contract en Leipzig krijgt nu dus zijn laatste kans om een transfersom voor de middenvelder te incasseren. Die Roten Bullen zetten echter in op dertig miljoen euro en hebben het eerste bod uit München van tafel geveegd.

Volgens BILD heeft de Duitse bekerwinnaar nu een saillante deadline gesteld. Leipzig houdt vast aan zijn vraagprijs van dertig miljoen en Bayen heeft tot zaterdag 30 juli om alsnog over de brug te komen: op die dag strijden beide clubs om de Duitse Super Cup. Als Bayern dan nog steeds niet over de brug komt, trekt Leipzig de stekker uit de deal, klinkt het. In dat geval kan de Oostenrijker na dit seizoen, met één jaar vertraging, transfervrij de overstap maken.

Als Laimer alsnog deze maand naar Bayern komt, wordt hij één van de concurrenten van Ryan Gravenberch. Der Rekordmeister versterkte zich ook met Noussair Mazraoui en Sadio Mané.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie