'Mocht Quagliata zo een transfer willen forceren, dan is dat niet handig'

'Mocht Quagliata zo een transfer willen forceren, dan is dat niet handig'

15-07-2022 22:07
20

Giacomo Quagliata staat dinsdag weer op het trainingsveld van Heracles Almelo. De Italiaanse linksback kreeg vanwege interlandverplichtingen langer vrijaf, maar bezocht een bruiloft waar meerdere gasten het coronavirus bleken te hebben.

Daardoor was Quagliata nog niet aanwezig bij het oefenduel met Sparta van vrijdagavond. "We hebben met hem gesproken en hij vliegt maandag weer terug. Dinsdag sluit hij dan weer aan bij de groep op de training", reageert Heracles-directeur Rob Toussaint tegenover TC/Tubantia.

Boze tongen zouden kunnen beweren dat Quagliata een transfer wil forceren. De linksback werd immers al gelinkt aan Feyenoord, Cremonese en Cagliari. "Als hij een transfer wil maken, dan moet hij fit zijn. Om fit te zijn moet je ook trainen. Mocht hij denken dat hij op deze manier een transfer kan forceren, dan is dit niet handig", houdt Toussaint zich op de vlakte.

Heracles, dat met Marko Vejinovic één nieuwe speler binnenhaalde, bereidt zich voor op zijn eerste Keuken Kampioen Divisie-jaargang sinds 2004/2005. Het seizoen wordt op vrijdag 5 augustus geopend tegen ADO Den Haag.