'Special guest' Beugelsdijk tekent op open dag voor drie jaar bij Helmond Sport

'Special guest' Beugelsdijk tekent op open dag voor drie jaar bij Helmond Sport

16-07-2022 16:14
12

Tom Beugelsdijk heeft zijn transfer naar Helmond Sport afgerond. De Haagse verdediger was na zijn vertrek bij Sparta transfervrij en heeft voor drie seizoenen getekend bij de ambitieuze Keuken Kampioen Divisie-club.

Beugelsdijk begon de voorbereiding op het trainingsveld van Sparta, maar deze week werd duidelijk dat De Braak zijn nieuwe werkterrein gaat worden. Helmond Sport heeft hem tijdens de open dag van zaterdag, voorafgaand aan het oefenduel met Go Ahead Eagles, officieel aan het publiek gepresenteerd.

Wedden

Meer odds

Helmond Sport moet nog wel even wachten op het officiële debuut van Beugelsdijk, die voor vijf wedstrijden – waarvan twee voorwaardelijk – is geschorst wegens betrokkenheid bij een illegale goksite. Tegen NAC Breda, Jong AZ en rivaal FC Eindhoven is hij nog niet van de partij, op 26 augustus kan hij meespelen tegen Telstar.

Helmond Sport is in de laatste vijf Keuken Kampioen Divisie-seizoenen drie keer laatste en één keer voorlaatste geworden, maar wil de weg omhoog inzetten. Eerder deze zomer werden Bram van Vlerken, Flor Van Den Eynden, Daniël Breedijk, Gabriël Culhaci, Marcus Scholten, Wassim Essanoussi, Elmo Lieftink, David Mistrafovic, Martijn Kaars, Eros Maddy, Dylan van Diepen en Peter van Ooijen al vastgelegd.

 

Luister #DoneDeal de podcast ook via Spotify en Podimo!