Trauner geniet in Rotterdam: 'Ik merk ook dat ik een beetje populair word'

Trauner geniet in Rotterdam: 'Ik merk ook dat ik een beetje populair word'

17-07-2022 23:25
56

Gernot Trauner heeft het enorm naar zijn zin in Rotterdam. De Oostenrijkse verdediger maakte afgelopen seizoen een sterke indruk bij Feyenoord en groeide in één jaar uit tot een ware publiekslieveling.

Trauner kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste seizoen in Rotterdamse dienst. Ondanks dat de Feyenoorder weet dat er nog veel moet gebeuren op de transfermarkt, heeft hij vertrouwen in komend seizoen. "We zijn op de goede weg", vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Maar er is nog veel ruimte voor verbetering, we zijn nog niet op het niveau van eind vorig jaar. We moeten nog veel werken, maar er komen nog nieuwe spelers."

Wedden

Meer odds

"Het is nu belangrijk om een basis te creëren", vervolgt hij. We moeten fysiek klaar zijn, werken aan aanvallende en verdedigende mechanismen. Dan is het makkelijker om als nieuwe speler in te stromen, zo was het ook voor mij afgelopen jaar."

De Oostenrijkse krachtpatser voelt zich helemaal thuis in Nederland. "Mijn familie voelt zich goed hier. We leven in een goede buurt, genieten van de omgeving en de stad", zegt Trauner. "Ik merk ook dat ik een beetje populair word. Mooi dat mensen je waarderen, ik wil ze graag iets op en buiten het veld teruggeven."