'Meetrainen en officieuze rentree: Boëtius staat open voor Feyenoord-rentree'

'Meetrainen en officieuze rentree: Boëtius staat open voor Feyenoord-rentree'

18-07-2022 08:37
69

Feyenoord en Jean-Paul Boëtius houden naar buiten toe de boot af, maar het lijkt er wel degelijk op dat beide partijen een nieuwe hereniging zien zitten. Volgens De Telegraaf ziet Boëtius het wel zitten om te blijven hangen na zijn proefperiode.

De enkelvoudig Oranje-international is transfervrij vertrokken bij FSV Mainz en traint mee bij zijn oude club. Zaterdag mocht hij verrassend een half uur meedoen in de oefenwedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. 'Speler en club benadrukken dat er momenteel geen sprake is van een contractuele situatie', liet Feyenoord weten toen Boëtius zich op het trainingsveld meldde, maar een dienstverband lijkt wel degelijk een optie te zijn voor beide partijen. 'De aanvaller zelf staat open voor een derde verbintenis bij Feyenoord en in dat opzicht sluit Slot (trainer Arne Slot, red.) op voorhand niets uit', schrijft De Telegraaf.

Boëtius maakte in 2012 onder Ronald Koeman zijn Feyenoord-debuut en scoorde direct tegen Ajax. Drie jaar later vertrok hij naar FC Basel, om in 2017 – via KRC Genk – weer terug te keren. Zijn tweede Feyenoord-periode werd echter geen succes en duurde slechts één jaar. Boëtius maakte zich met een rode kaart tegen De Graafschap onmogelijk bij trainer Giovanni van Bronckhorst en verkaste naar Mainz.