Boadu kijkt uit naar wedstrijden tegen PSV: 'Heb goed gesprek gehad met de club'

Boadu kijkt uit naar wedstrijden tegen PSV: 'Heb goed gesprek gehad met de club'

19-07-2022 07:27 Laatste update: 07:46
74

AS Monaco-spits Myron Boadu is benieuwd naar het Champions League-tweeluik met PSV. Beide ploegen troffen elkaar vorig seizoen in de Europa League en mogen het begin augustus tegen elkaar opnemen in de Champions League-voorrondes.

Vorig seizoen werd het – mede door een doelpunt van Boadu – 1-2 in Eindhoven en 0-0 in Monaco. Inmiddels heeft PSV een ander gezicht gekregen: de door AZ opgeleide spits heeft het transfernieuws uit Eindhoven ook gevolgd. "We weten wat we tegen PSV kunnen verwachten, al zijn er natuurlijk nieuwe spelers bij en hebben ze zich behoorlijk versterkt", wordt hij geciteerd door De Telegraaf.

Ook Monaco heeft zich laten zien op de transfermarkt. Boadu had al forse concurrentie van spelers als Wissam Ben Yedder en Kevin Volland, nu is ook de Zwitser Breel Embolo aangetrokken. Monaco gelooft nog in de enkelvoudig Oranje-international, benadrukt hij zelf. "Ik heb een goed gesprek gehad met de club. AS Monaco heeft alle vertrouwen in mij. Ja, ook de nieuwe trainer Philippe Clement", aldus Boadu, die momenteel wel kampt met een rugblessure. "Maar ik zal op tijd voor de wedstrijden tegen PSV fit zijn."

PSV en AS Monaco kruisen op dinsdag 2 en 9 augustus de degens. De winnaar bereikt de laatste Champions League-voorronde, de verliezer belandt in de Europea League.