Telegraaf en VI haken in op Tagliafico-nieuws: 'Management van Argentijn wacht af'

Telegraaf en VI haken in op Tagliafico-nieuws: 'Management van Argentijn wacht af'

19-07-2022 13:17
19

De Telegraaf en Voetbal International trappen op de rem naar aanleiding van de Franse berichtgeving over Nicolás Tagliafico. De Argentijnse linksback van Ajax zou al op weg zijn naar Olympique Lyon, maar volgens beide media is het nog niet zover.

Tagliafico is momenteel nog met Ajax op trainingskamp in Oostenrijk. De vleugelverdediger kan voor vier miljoen euro vertrekken en Olympique Lyon is inderdaad de belangrijkste gegadigde, maar heeft de knoop nog niet doorgehakt. Volgens De Telegraaf en Voetbal International kan de transfer pas afgehandeld worden als Tagliafico daar toestemming voor geeft: het management van de Argentijn wacht nog af. Wellicht wil de linksback eerst kijken of er nog mogelijkheden in Engeland of Spanje ontstaan.

Tagliafico kwam begin 2018 naar Ajax, dat hem voor vier miljoen euro overnam van Independiente. Sindsdien groeide hij uit tot publiekslieveling in de Johan Cruijff Arena en speelde hij 169 officiële wedstrijden. Sinds zijn eerste volledige seizoen werd Tagliafico drie keer kampioen met Ajax en won hij twee keer de KNVB Beker.