Feyenoord-deal ver weg: 'Heel verschillende ideeën over de transfersom'

Feyenoord-deal ver weg: 'Heel verschillende ideeën over de transfersom'

19-07-2022 15:36 Laatste update: 16:43
68

De mogelijke transfer van Sparta Praag-verdediger Dávid Hancko naar Feyenoord is ver weg. De Rotterdammers komen vooralsnog niet in de buurt van de vraagprijs.

Tomás Rosicky, oud-speler van onder meer Borussia Dortmund en Arsenal, is tegenwoordig technisch directeur bij Sparta Praag en zat aan de onderhandelingstafel met Feyenoord. "Onze ideeën en hun ideeën over de transfersom zijn heel verschillend", laat hij optekenen in de Tsjechische pers.

Hancko zou zelf het liefst naar Feyenoord willen. "Ik kan bevestigen dat er belangstelling is voor onze spelers", aldus Rosicky. "We willen alleen niet dat één van onze sleutelfiguren vertrekt. We weten hoe het werkt in de voetbalwereld, maar de verschillen tussen de clubs zijn momenteel aanzienlijk."

Hancko is een 24-jarige centrale verdediger uit Slowakije die voor MSK Zilina, Fiorentina en Sparta Praag gespeeld heeft. Zijn contract loopt nog twee jaar door. Feyenoord haalde deze zomer vier spelers naar Rotterdam: Mats Wieffer, Danilo Pereira, Mohamed Taabouni en Javairô Dilrosun. Daarnaast zou Sebastian Szymanski (Dinamo Moskou) in aantocht zijn.