'Opnieuw sterk staaltje van Fortuna Sittard: Guth gaat tekenen tot 2027'

'Opnieuw sterk staaltje van Fortuna Sittard: Guth gaat tekenen tot 2027'

20-07-2022 18:55
52

Fortuna Sittard toont andermaal zijn spierballen op de transfermarkt. Rodrigo Guth, vorig jaar nog te bewonderen bij NEC, gaat volgens De Limburger voor vijf seizoenen tekenen bij de nummer vijftien van het vorige Eredivisie-seizoen.

Fortuna verbaasde de wereld al met het aantrekken van Burak Yilmaz, nu gaat het opnieuw een grote slag slaan. NEC had graag door gewild met de Duits-Braziliaanse huurling van Atalanta Bergamo, maar legt het af tegen de financiële slagkracht van Fortuna. Guth maakt een permanente transfer, voor naar verluidt één miljoen euro, en is volgens De Limburger tot medio 2027 in het groen-geel te bewonderen.

Wedden

Meer odds

Guth gaat Atalanta verlaten zonder zijn officiële debuut gemaakt te hebben: hij werd door La Dea eerst bij Pescara en vervolgens bij NEC gestald. Vorig seizoen duurde het tot december voordat de centrale verdediger een kans kreeg in de Nijmeegse basis, waar hij uiteindelijk niet meer uit verdween. In 24 officiële wedstrijden in het rood, groen en zwart kwam hij tot één doelpunt.