'PSV staat voor lastige keuze: talent doet weinig onder voor aanwinst Hoever'

'PSV staat voor lastige keuze: talent doet weinig onder voor aanwinst Hoever'

21-07-2022 11:56
226

PSV wikt en weegt wat betreft de toekomst van Richard Ledezma en Shurandy Sambo. De balvaardige middenvelder en de jonge rechtsback mochten verhuurd worden, maar maken het coach Ruud van Nistelrooij nu lastig.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Volgens de krant doet Sambo momenteel zelfs nauwelijks onder voor aanwinst Ki-Jana Hoever, waardoor hij zomaar bij PSV zou kunnen blijven dit seizoen. Ook Ledezma maakt tijdens de voorbereiding een goede indruk. De Amerikaan staat in de belangstelling van Vitesse. Hij zou in Arnhem vlieguren kunnen maken, maar PSV moet afwegen of het de aanvallende middenvelder niet dit seizoen zelf al nodig heeft.

Volgens het ED is de kans groot dat technisch directeur John de Jong pas eind augustus een beslissing neemt over Ledezma. Met onder meer Xavi Simons, Joey Veerman, Marco van Ginkel, Érick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré is de concurrentie groot op het middenveld. PSV wil uiteindelijk met een selectie van 28 spelers aan het seizoen beginnen, waaronder vier keepers.