'Fortuna verrast na aftroeven NEC opnieuw: Córdoba is al medisch gekeurd'

'Fortuna verrast na aftroeven NEC opnieuw: Córdoba is al medisch gekeurd'

21-07-2022 18:27
118

Fortuna Sittard gaat opnieuw voor een surprise zorgen op de transfermarkt. Na Rodrigo Guth (vorig seizoen NEC) is ook Iñigo Córdoba (vorig seizoen Go Ahead Eagles) op weg naar Limburg, meldt Voetbal International donderdag.

Córdoba maakte vorig seizoen indruk in De Adelaarshorst, maar was transfervrij na het aflopen van zijn contract bij Athletic Bilbao. Hij werd onlangs in verband gebracht met FC Utrecht en Fortuna Sittard, dat volgens VI de strijd gaat winnen. Voor Córdoba, die al medisch gekeurd is, ligt een contract voor drie seizoenen klaar.

Eerder deze week werd duidelijk dat Guth ook komend seizoen in de Eredivisie te bewonderen is. NEC had na de verhuurperiode graag door gewild met de Braziliaans-Duitse verdediger, maar had niet de middelen om hem over te nemen van Atalanta Bergamo. Fortuna slaagt daar wel in en legt Guth zelfs voor vijf jaar vast.

Eerder deze zomer verbaasde Fortuna vriend en vijand met het binnenhalen van Burak Yilmaz. Daarnaast werd Ivo Pinto na zijn uitleenbeurt definitief vastgelegd en kwamen ook Dogan Erdogan, Rémy Vita, Ivor Pandur en Vasilios Sourlis binnen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie