'Kane staat open voor stap naar Bayern: transferstrategie fundamenteel veranderd'

'Kane staat open voor stap naar Bayern: transferstrategie fundamenteel veranderd'

22-07-2022 10:07 Laatste update: 10:26
41

Harry Kane staat welwillend tegen een overstap naar Bayern München, meldt BILD. Volgens de Duitse boulevardkrant is een eventuele transfer van de Tottenham Hotspur-sterspeler echter pas in 2023 mogelijk.

BILD beschikt over informatie waaruit blijkt dat de Engelse spits volgend jaar graag naar Duitsland verkast. Kane wordt bijgestaan door spelersbureau CK66 waarin zijn broer, Charlie Kane, een prominente rol vervuld. 'Er was geen 'nee' te horen uit Engeland', aldus de Duitse krant. Het contract van Kane bij The Spurs loopt medio 2024 af.

Onder leiding van Hasan Sailhamidzic heeft Bayern de transferstrategie fundamenteel herzien. De regerend Bundesliga-kampioen wil structureel bij de vier beste ploegen in de Champions League horen. Om die doelstelling te bereiken moet er een mix van topsterren en jeugdige talent op het veld staan. De focus ligt op de aankoop van gelouterde spelers en jongelingen, die het potentieel hebben om in de toekomst met winst verkocht te worden. Eerder deze zomer kwamen Ryan Gravenberch, Noussair Mazraoui, Sadio Mané en Matthijs de Ligt al naar München.