VI: Vitesse lonkt toch weer naar overbodige Feyenoorder Diemers

VI: Vitesse lonkt toch weer naar overbodige Feyenoorder Diemers

22-07-2022 12:56 Laatste update: 13:03
114

Mark Diemers lijkt alsnog in de Eredivisie te blijven. De middenvelder is overbodig bij Feyenoord en staat nu in de belangstelling van Vitesse, meldt Voetbal International.

Diemers werd eerder deze zomer al aan de Arnhemmers gelinkt, maar zou toen bedankt hebben voor de eer. Vitesse heeft hem echter nog altijd bovenaan het wensenlijstje staan, weet VI: de Arnhemmers hebben zich al versterkt met Carlens Arcus, Melle Meulensteen, Ryan Flamingo en Ferro en willen ook nog een 'creatieve nummer tien'. Mogelijk werpt de overname van de aandelen van Valeri Oyf nieuw licht op de zaak: Vitesse kan zich in ieder geval eindelijk melden op de transfermarkt.

Diemers staat nog één jaar onder contract bij Feyenoord, maar hoeft dit seizoen waarschijnlijk niet op speeltijd te rekenen. De Leeuwarder mag zelfs transfervrij vertrekken uit Rotterdam-Zuid. In het voorjaar werd hij al verhuurd aan het Duitse Hannover 96, dat niet in staat bleek om hem definitief over te nemen.

Als de transfer naar Arnhem inderdaad van de grond komt, gaat Diemers zijn vijfde Eredivisie-avontuur tegemoet. Eerder speelde de aanvallende middenvelder namens FC Utrecht, De Graafschap, Fortuna Sittard en Feyenoord op het hoogste niveau. In de Keuken Kampioen Divisie kwam hij uit voor SC Cambuur, dat deze zomer ook nog contact met hem heeft opgenomen.