NAC is er na weken onderhandelen uit met Kozakken Boys, '10.000 euro'

NAC is er na weken onderhandelen uit met Kozakken Boys, '10.000 euro'

22-07-2022 13:58 Laatste update: 14:01
42

NAC Breda heeft Thomas Marijnissen alsnog binnen. De aanvallende middenvelder speelde in november 2016 zijn enige wedstrijd namens NAC, maar besloot daarna tijdelijk te stoppen.

Marijnissen verloor op jonge leeftijd zijn vader, ging nog een paar jaar door met voetballen, maar hield het in de loop van het seizoen 2017/2018 alsnog voor gezien. Later pakte hij de draad weer op en vorig seizoen was hij met Kozakken Boys actief in de Tweede Divisie.

In Werkendam speelde hij zich in de kijker bij zijn oude club, dat hard heeft moeten werken om Marijnissen terug te halen. Volgens een clausule in zijn contract kon de 23-jarige Bredanaar voor 1 juli transfervrij naar een profclub, maar NAC moest dus met Kozakken Boys om de tafel. Na een paar weken onderhandelen ligt er nu een akkoord. "De clubs zijn eruit. Wat ons betreft staat niets zijn vertrek meer in de weg", bevestigt technisch directeur Johan van der Werff tegenover BN DeStem.

Volgens de lokale krant is er circa tienduizend euro met de transfer gemoeid. In het Rat Verlegh Stadion ligt een tweejarig contract voor hem klaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie